MMC Pulsar

Iz M3C
Skoči na: navigacija, iskanje
Mmc pulsar.jpg
imeMMC Pulsar, multimedijski center gorenjske
dolgo imepri Zavod O, zavod škofljeloške mladine
naslovMestni trg 20
pošta4221 Škofja Loka
zemljevidlink
telefon04 515 54 12
faks04 515 54 10
mobi040 207 214
emailinfo@pulsar.si
urlhttp://www.pulsar.si
facebooklink
twitterPulsar @MMC Pulsar
youtubemmcpulsar
vimeommcpulsar
odprtopon, sre, pet.: 16:00 - 21:00
englishmmc pulsar


Predstavitev

MMC Pulsar razpolaga s sodobno opremljenimi prostori, kjer je na voljo brezplačen dostop do interneta ter uporaba raznovrstne programske in strojne opreme in pa seveda prostor za predavanja, tečaje in delavnice. V osrednjem delu centra je na razpolago 6 računalnikov za pisarniško delo, ena grafična postaja za raznovrstno oblikovanje in multimedijska postaja. Imamo tudi manjšo galerijo, kjer so izobešene slike in fotografije mladih in neuvljeavljenih umetnikov. Skozi ta hodnik pridemo v računalnico in učilnico, kjer vas pričaka prijazen in strokovno podkovan operater, ki bo v primeru vprašanj in nejasnosti vedno priskočil na pomoč.

Po celotni Škofji Loki smo usposobili brezžično omrežje, s čimer smo marsikoga vzpodbudili, da se je spoznal s spletom! S tem projektom bomo nadaljevali tudi v prihodnje in poskusili čimvečim morebitnim uporabnikom ponuditi dostop do spleta.

V okviru multimedijskega centra bomo organizirali tečaje, delavnice in predavanja, ki bodo deloma potekali v učilnici in deloma v MKC Pri Rdeči Ostrigi, kjer je dovolj prostora za 100 ljudi. Eden izmed naših ciljev je tudi združitev vseh kulturnih, izobraževalnih in raziskovalnih institucij na Gorenjskem in jih promovirati na našem spletnem portalu (trenutno še v delu).

Seveda pa bomo podpirali in odpirali vrata vsem, ki se nam bodo želeli pridružiti in preživljati kakovosten prosti čas z nami, in tudi vsem, ki bi želeli ustvarjati, a zato nimajo primerne opreme.

Projekti

projekt 1

projekt 2

projekt 3

PREDSTAVITEV PROSTOROV